Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ufdah

Pages: [1]
1
Diag / Windows 10 Professional doesn't show "Professional" on first screen
« on: November 15, 2018, 07:28:02 pm »
Howdy!

Just opened up Diag for the first time and was suprised to not see "Windows 10 Professional", only "Windows 10". I think it would be really helpful to know at first glance whether we're working on a machine running the Home, Professional or Enterprise version of Windows 10. Is that possible or is there a reason why that isn't already happening? Just curious. Thanks!

2
RogueKiller / Re: ==> Crash/Hang/Block, please come here <==
« on: May 18, 2017, 12:13:43 am »
Thanks, learned something!

Here's the output from our elevated command prompt (attached image).

3
RogueKiller / Re: ==> Crash/Hang/Block, please come here <==
« on: May 15, 2017, 11:28:09 pm »
I have a Windows 7 machine that RK portable x64 keeps crashing on. I'm a little confused with creating a process dump... I'm probably wrong here but my thinking is if the process crashes, how can I make a dump of something that's no longer running? It takes about 15-20 minutes+ as I haven't been sitting there waiting for it to crash, it just crashed about 5 or 6 times before I figured I'd reach out.

Original issue has to do with dns failing to resolve when Malwarebytes is installed (this is the 8th machine I've seen since last Thursday presenting this issue). We set static IP addresses and removed Malwarebytes and the computers can load a web page again. I can connect using a backup RAT, once I set static dns I can get in with TeamViewer again but the web pages aren't loading until I run JRT and RK (I wasn't really paying attention to which one seems to have resolved the issue), I think JRT but I'm not certain.

4
RogueKiller PREMIUM / LogicNow's winagent.exe detected
« on: July 07, 2016, 06:58:27 pm »
Hello,

I have LogicNow's RMM agent installed on a client's machine and using the RogueKillerx64 premium, it reported this as a detection. Please see attached image. I think this happened once before many months ago but I wanted to see if this is a false positive or if there's more going on. Thanks for your help!

Pages: [1]