Adlice forum

Software feedback => Diag => Topic started by: borkedpc on May 14, 2019, 03:55:51 pm

Title: Diag Technician CMD
Post by: borkedpc on May 14, 2019, 03:55:51 pm
Can Diag be run via command prompt? If not, is it something that will happen soon?
What I would love to do is run the it in the background and export the malicious items found to a text file for review. Is this possible? I could not find any documentation about it like there is for RK.

Thanks
S@BPC
Title: Re: Diag Technician CMD
Post by: Curson on May 15, 2019, 12:05:10 am
Hi borkedpc,

Welcome to Adlice.com Forum.
Currently, Adlice Diag does not support this feature. However, a CLI version of the software should be released in the future.

Regards.