Author Topic: Problem with user access  (Read 106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

December 03, 2017, 04:13:07 pm

nkl0x55

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 5
  • Reputation:
    0
    • View Profile
Problem with user access
« on: December 03, 2017, 04:13:07 pm »
Had setup MRF on a VPS running Apache, Ubuntu 16.04,

Menu items on the left: repository, statistics, cuckoo would show my VPS public IP.
While user access items: login, register, forgot password would show localhost instead.

Need help to correct this behavior

Reply #1December 04, 2017, 08:09:22 am

Tigzy

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 754
  • Reputation:
    90
  • Personal Text
    Owner, Adlice Software
    • View Profile
    • Adlice Software
Re: Problem with user access
« Reply #1 on: December 04, 2017, 08:09:22 am »
Hey, could you show me your config file? (or part of, redacted if needed)

Reply #2December 04, 2017, 01:47:12 pm

nkl0x55

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 5
  • Reputation:
    0
    • View Profile
Re: Problem with user access
« Reply #2 on: December 04, 2017, 01:47:12 pm »
Hi Tigzy,

I had attached config.php as config.txt.
Had remove username, password & VT API key.

Thanks

Reply #3December 06, 2017, 02:28:36 pm

nkl0x55

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 5
  • Reputation:
    0
    • View Profile
Re: Problem with user access
« Reply #3 on: December 06, 2017, 02:28:36 pm »
Hi Tigzy,

Was wondering you had managed to found what where I went wrong in the config file.

 :)

Reply #4December 06, 2017, 04:08:06 pm

Tigzy

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 754
  • Reputation:
    90
  • Personal Text
    Owner, Adlice Software
    • View Profile
    • Adlice Software
Re: Problem with user access
« Reply #4 on: December 06, 2017, 04:08:06 pm »
Hey,
Just trying to understand, are you trying to access the website from outside the machine?
If yes, then localhost won't work. You need to put either the private IP of the machine (if accessed from domestic network), or a domain or public IP (with proper ports redirections through your firewall).


Reply #5December 06, 2017, 04:38:50 pm

nkl0x55

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 5
  • Reputation:
    0
    • View Profile
Re: Problem with user access
« Reply #5 on: December 06, 2017, 04:38:50 pm »
Hi Tigzy,

Yes, my intention was to had something accessible on public network.
Thanks for the clarification. Will test out the config accordingly.

Btw I saw this on GitHub https://github.com/diogo-fernan/malsub.
If there a next release, perhaps you could consider this.

Thanks

Reply #6December 07, 2017, 04:28:31 pm

Tigzy

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 754
  • Reputation:
    90
  • Personal Text
    Owner, Adlice Software
    • View Profile
    • Adlice Software
Re: Problem with user access
« Reply #6 on: December 07, 2017, 04:28:31 pm »
Hey,
Our modules are in PHP / Python, not full python.
However we planned to add more sandboxes and online services to new version :)